Ben je op zoek naar goedkope werktruien die toch van prima kwaliteit zijn? Bekijk dan het assortiment van Proforto. Hier vind je werktruien voor dames en heren waar jij of je personeel prima in voor de dag kan komen. Bestel direct online in onze webshop en laat je order bezorgen. Meestal heb je deze de volgende werkdag al in huis. Je kunt werktruien ook laten voorzien van een bedrijfslogo. Informeer naar de mogelijkheden.

Goedkope werktruien

1 resultaat

Kies uit een ruim assortiment goedkope werktruien

Ook goedkope werktruien zijn van prima kwaliteit. Dit ervaar je als je koopt bij Proforto. We hebben onder andere een Tricorp werktrui, een Storvik werktrui en truien van het bekende horeca merk Chaud Devant. Je kunt kiezen uit een sweater, een hoodie, een longsleeve of een fleece trui, al naar gelang de situatie en de omstandigheden waarin je de trui draagt. Een werktrui kun je prima dragen als representatieve werkkleding, bijvoorbeeld samen met een nette pantalon. Ook die vind je natuurlijk bij Proforto.

Een goedkope werktrui voor de binnendienst

Niet alleen medewerkers die op locatie werken komen goed voor de dag in een goedkope werktrui dames en werktrui heren van Proforto. Ook voor de binnendienst medewerkers kan dit erg handig zijn. Als zij klanten ontvangen, bijvoorbeeld in een showroom of winkel dan is het handig dat de bezoekers meteen zien wie tot het personeel behoort. Je kunt daarbij ook nog een keuze maken voor een kleur die goed past bij de kleuren van je bedrijfslogo. Zeker als je ervoor kiest om de goedkope werktrui te laten bedrukken is dit natuurlijk belangrijk.

Een goedkope werktrui met jouw bedrijfsnaam

Je kunt goedkope werktrui bedrukken met een bedrijfsnaam of logo. Ook fleece truien of werk hoodies kunnen worden voorzien van een logo. Daarmee zorg je ervoor dat bijvoorbeeld personeel in een winkel direct als zodanig herkend wordt. Maar ook als medewerkers op locatie werken is het handig dat ze bedrijfskleding dragen. Het logo kan op de werktrui worden gedrukt of geborduurd. Je kunt het logo in een digitaal bestand meteen uploaden bij het plaatsen van je order. We maken hiervan een proefdruk die je per e-mail toegestuurd krijgt. Als je akkoord gaat worden de werktruien bedrukt en ontvang je je order binnen enkele dagen. Uiteraard is het mogelijk om in één order verschillende maten van eenzelfde artikel te laten voorzien van een logo.

Koop goedkope werktruien bij de grootste online winkel voor bedrijfskleding

Bij Proforto vind je niet alleen goedkope werktruien maar ook scherp geprijsde werkbroeken en werkschoenen. Je kunt dus een complete outfit voor jezelf of voor je personeel samenstellen. Heb je daarbij advies nodig? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice. Dit gaat heel makkelijk via de online chat, je krijgt doorgaans binnen enkele uren antwoord op je vraag.