•  (9,2/10)
  •  (9,2/10)

Fento

Op zoek naar kniebeschermers? Dan ben jij met het merk Fento aan het juiste adres! De kniebeschermers van Fento bieden bescherming als geen andere kniebeschermer. Réne van Rijn de ontwikkelaar van deze kniebeschermers heeft deze speciaal ontworpen om diverse knie- en rugklachten te voorkomen en ultieme comfort te bieden aan de gebruikers. Koop je Fento kniebeschermers bij Proforto en profiteer van een snelle levering, gratis verzending en gratis retourneren.
Lees meer

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Fento is een Nederlands merk kniebeschermers. Bescherming van de knieën is erg belangrijk als je tijdens je werk veel op je knieën zit, zoals dat voorkomt bij hoveniers en stratenmakers. Maar er zijn nog genoeg andere beroepen te bedenken waarbij je knieën het zwaar kunnen hebben. Door de Fento kniebeschermers te dragen zorg je ervoor dat je knieën zoveel mogelijk worden ontzien en je zo comfortabel mogelijk kunt werken.


Kniebeschermers met de beste eigenschappen

Bij het ontwerpen van de Fento kniebeschermers is werkelijk over alles nagedacht. De ontwerpers hebben zich perfect verplaatst in de gebruiker en deze beschermers voor de knieën voorzien van alle goede eigenschappen die ze nodig hebben zoals

  • Een elastische, niet knellende band
  • Vervangbare inlay
  • 100% waterdicht
  • Gemaakt van ademend materiaal

Het is dan ook niet voor niets dat ARBO-deskundigen deze kniebeschermers aanbevelen. Bij de ontwikkeling is advies gevraagd aan medisch specialisten om een zo ergonomisch verantwoord mogelijk product te creëren. Dat is, gezien de vele tevreden gebruikers, uitstekend gelukt met de Fento kniebeschermer.


Draag kniebeschermers altijd als dit wordt geadviseerd

Misschien vind je het wat overdreven om kniebeschermers van Fento te dragen tijdens het werk. Maar vergis je niet wat je knieën te lijden hebben als je tijdens het werk veel op je knieën moet zitten. Als je nog jong bent let je er wellicht niet op. Maar als je tientallen jaren in een beroep werkzaam bent waarbij op de knieën zitten dagelijks voorkomt dan zal je op een zeker moment merken dat je wel degelijk klachten kunt krijgen. Dan is het vaak te laat. Preventie is dan ook erg belangrijk en met dat oogmerk zijn de kniebeschermers van Fento gemaakt.


Bestel de beste kniebeschermers nu bij Proforto

Wil je de beste kniebeschermers van Nederlands fabricaat? Kies dan voor de beschermers van Fento. Ze zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en van uitstekende en duurzame kwaliteit. De kniebeschermers zijn op maat in te stellen en dus voor iedere volwassene geschikt. Levering kun je in veel gevallen al de volgende werkdag verwachten, retourneren is altijd mogelijk en je betaalt geen verzendkosten. Heb je vragen over onze Fento kniebeschermers? Neem dan contact op met de klantenservice.