•  (9,1/10)
  •  (9,1/10)

Medische Klompen

10 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.
Voor de meeste variaties van dit product geldt: Vóór 23:00 besteld, morgen in huis.

10 resultaten

Filter

WashGo; Specialistische medische klompen en medische schoenen

Het Portugese merk WashGo is van de oude stempel en stelt kwaliteit boven alles. De focus binnen de organisatie ligt op de zorgsector en heeft er voor gekozen om klompen en schoenen te ontwikkelen die perfect binnen deze sector passen. Door jarenlange ervaring zijn de schoenen van WashGo uitgegroeid tot de beste in zijn soort. Hierbij is de belangrijkste insteek het luisteren naar de gebruikers. Dit zijn de personen die bepalen wat een schoen of klomp nodig heeft omdat ze degene zijn die ze dagelijks gebruiken. Binnen dit proces zijn er geen concessies gedaan op het gebied van kwaliteit.
 

De schoenen en klompen van WashGo online kopen bij Proforto.nl

WashGo heeft er voor gekozen om drie lijnen op de markt te brengen. Het gaat hierbij om de Nursing Care klomp, de Nursing Care schoen en de diabetic schoen. De schoenen en klompen hebben alle unieke eigenschappen die de consument de mogelijkheid biedt een keuze van eigen voorkeur te maken. Naast de schoenen heeft WashGo ook speciale inlegzolen die het schoeisel nog comfortabeler maakt zonder dat de eigenschappen verloren gaan.
 

Nursing Care klomp; dit zijn de klompen van WashGo die voornamelijk worden gedragen binnen de zorg sector. De klompen zijn te herkennen aan een open hiel met eventueel en hielband. De klompen worden voornamelijk in de zorgsector gebruikt omdat ze een zeer goed anti slip profiel hebben en antistatisch zijn. Daarnaast zijn de klompen zeer hygiënisch en goed te onderhouden omdat ze te wassen zijn in een wasmachine (tot 90 graden) of steriliseerbaar in een autoclaaf (tot 140 graden).
 

Nursing Care schoen; de Nursing Care schoen is te vergelijken met de klomp met het verschil dat de schoen een dichte hiel heeft en iets steviger is. Daarnaast heeft de schoen de mogelijkheid tot een inlegzool voor extra comfort. Wel is de schoen maar te wassen tot 30 graden in de wasmachine. Diabetic; deze lijn is speciaal ontwikkelt voor mannen en vrouwen die diabeet zijn. De schoenen bieden extra stevigheid en comfort om de drager zo min mogelijk te belasten.


Voor de Diabetic en Nursing Care schoen zijn inlegzolen beschikbaar die het comfort verhogen zonder dat de schoen de eigenschappen verliest.

Dan-Clog - Trendy medische werkklompen

De Deense producent van de Dan-Clog werkklompen hecht veel waarde aan kwaliteit, comfort, veiligheid en uiterlijk. Deense producenten zijn van oudsher zeer ervaren met het ontwikkelen van werk- en veiligheidsklompen en schoenen. De Dan-Clog klompen zijn gemaakt van leer en hebben een flexibele constructie. Dit in combinatie met een leren kap met polster zorgt voor een verhoogd loopcomfort. Daarnaast hebben de klompen ademend vermogen waardoor de klompen voor langere tijd achtereen goed te dragen zijn. De klompen zijn tevens zeer multifunctioneel omdat deze draagbaar zijn bij temperaturen tot -21 graden en hittebestendig zijn tot 140 graden.

Daarnaast zijn de klompen ook ideaal voor de zorgsector omdat deze zeer hygiënisch en goed reinigbaar zijn. Voor de veiligheid zijn de klompen voorzien van een verhoogd anti slip profiel en zijn de klompen antistatisch en bestand tegen olie en zuur.

Uiterlijk van de Dan-Clog klompen

De klompen van Dan-Clog kenmerken zich over het algemeen door een zeer opvallend uiterlijk. Door het gebruik van felle kleuren zijn de kwalitatief goede klompen zeer in trek. Naast de klompen in de felle opvallende kleuren heeft Dan-Clog de klompen ook in het wit en in het zwart. Tevens wordt qua uiterlijk en functionaliteit onderscheid gemaakt in klompen door een model met open hiel en een model met gesloten hiel.