•  (9,1/10)
  •  (9,1/10)

Sanita medische klompen

12 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.
Voor de meeste variaties van dit product geldt: Vóór 23:00 besteld, morgen in huis.

12 resultaten

Filter

Sanita medische klompen bestel je bij Proforto in diverse uitvoeringen. Medisch personeel maakt gedurende een dienst heel wat kilometers en daarom is het belangrijk om goede schoenen te dragen. De medische klompen van Sanita voldoen dan ook aan alle voorwaarden om jou als medewerker in de zorg comfortabel en veilig je werk te kunnen laten doen. Je kunt kiezen uit verschillende modellen, al naar gelang je voorkeur of de voorschriften die de werkgever stelt. Als werkgever kun je uiteraard ook een bestelling plaatsen om voor alle medewerkers goede medische klompen te bestellen.

Kies de juiste medische klomp voor iedere situatie

Doordat Sanita een zeer ruim assortiment medische klompen heeft kun je eenvoudig kiezen voor de juiste klomp voor jezelf of voor je personeel. De klompen voldoen aan de hoogste eisen, zoals

  • Ademende voering voor meer draagcomfort
  • Gemaakt van echt leer, dus zeer duurzaam
  • Een aantal klompen van Sanita hebben het S2 veiligheidskeurmerk
  • Ook geschikt voor andere branches zoals de horeca

In het assortiment vind je zowel klompen met een open hiel als met gesloten hiel. Je kunt dus zelf kiezen wat je het meest praktisch vindt of deze keuze in overleg met de medewerkers van je bedrijf maken.

Goede schoenen zijn belangrijk in de zorgsector

Mensen in de zorg vergen, vaak onbewust, veel van hun voeten. Daarom is het belangrijk om goede klompen te dragen die je voeten optimaal ondersteunen. Veel van de Sanita medische klompen hebben een antislip zool, zodat je minder gemakkelijk uitglijdt op de soms gladde vloeren van ziekenhuisgangen of behandelkamers. Ook als je werkt als praktijkassistent bij een huisarts, tandarts of specialist zijn deze klompen ideaal als werkschoenen.

Medische klompen bestel je natuurlijk bij Proforto

Ben je op zoek naar betrouwbare medische klompen van topkwaliteit? Bekijk dan het assortiment van Sanita medische klompen bij Proforto. Je kunt direct in onze webshop bestellen. Je betaalt geen verzendkosten voor je bestelling. Bestel je een grotere partij klompen, bijvoorbeeld voor het voltallige personeel van je praktijk? Dan kun je profiteren van een aantrekkelijke korting. Neem voor een offerte op maat contact op met onze klantenservice. We staan je ook graag bij met raad en daad als je vragen hebt over onze producten, neem dus gerust contact op.