Schildersjas Dames

Ben je op zoek naar een comfortabele schildersjas voor dames? Bij Proforto vind je een ruim assortiment werkjassen die ook prima geschikt zijn voor schilders. Bij de aankoop van een jas is het belangrijk dat je een model kiest dat geschikt is voor dames. Bestel direct in onze webshop en je bestelling wordt de volgende werkdag al bij je thuisbezorgd. Retourneren is gratis als je toch niet helemaal tevreden bent.

Lees meer
2 resultaten

Kies de juiste schildersjas voor dames

Een schildersjas voor dames moet aan bepaalde voorwaarden voldoen. Vrouwen zijn vaak wat korter dan mannen maar ze hebben wel een andere lichaamsbouw. Dat betekent dat de jas daar op afgestemd moet worden. Let dus bij het kopen van een dames schildersjas op dat je de juiste keuze maakt qua model. Kies je een schildersjas voor heren dan zijn ook vaak de mouwen te lang. Bij Proforto heb je uitgebreide keuze uit diverse modellen. Als je twijfelt kun je altijd contact opnemen met de klantenservice voor deskundig advies.

Een schildersjas voor dames laten bedrukken

Je kunt een schildersjas voor dames laten voorzien van een logo. Hiermee breng je de naam van het bedrijf extra onder de aandacht. Een gratis mogelijkheid om reclame te maken moet je natuurlijk nooit laten schieten. Met behulp van het door jou gestuurde logo wordt een proefdruk gemaakt die we je per e-mail toesturen. Ben je tevreden over het resultaat dan wordt de opdracht voor het bedrukken uitgevoerd en ontvang je je order binnen enkele dagen.

Koop een schildersjas voor dames tegen de beste prijs

Wil je een duurzame en comfortabele schildersjas voor dames? Bestel deze bij Proforto en je bent gegarandeerd blij met je aankoop. Wil je het personeel van je schildersbedrijf in het nieuw steken en gaat het dus om een grotere order? Neem dan vooraf contact op met onze klantenservice. Dit kan uiteraard ook inclusief het bedrukken van de schildersjassen. Ook als je een vraag hebt over een item in onze webshop kun je direct contact opnemen met een medewerker van de klantenservice. Dit gaat het snelst via de online chat op de website.