• Gratis verzending vanaf €35,- (ex. BTW)
 • Gratis retourneren
 • Grootste assortiment
 • Snelle levering
 • Achteraf betalen
 •   (8,6/10)

Portwest

Portwest biedt je een breed assortiment van PBMs, bedrijfskleding en werkschoenen. Het merk houdt zich aan de hoogste standaarden en laat zijn producten onafhankelijk testen om te garanderen dat gebruikers altijd uit kunnen gaan van de bescherming die ze nodig hebben.
Lees meer

1 resultaten

Filter

 • wit/grijs

  Portwest Craft Amerikaanse overall

  € 40,60 excl. BTW € 49,13 incl. BTW
  Bekijk en bestel

1 resultaten

Filter

Het merendeel van de (professionele) schilders kiezen er bewust voor om gebruik te maken van echte schildersoveralls. Dergelijke overalls zijn interessant omwille van verschillende redenen. In eerste instantie bieden ze natuurlijk een uitstekende bescherming tegen verfvlekken, maar dat is niet alles. Daarnaast zijn schildersoveralls namelijk ook uitgerust met meerdere zakken op handige plaatsen waardoor je altijd al je vereiste hulpmiddelen binnen handbereik hebt. Zou jij ook graag één of misschien zelfs meerdere schildersoveralls willen bestellen waarbij je kan rekenen op de meest optimale prijs-kwaliteitverhouding? In dat geval ben je hier bij Proforto zeker en vast aan het juiste adres!

Kwalitatieve schildersoveralls van diverse merken

Op het ogenblik dat je over wenst te gaan tot het kopen van een schildersoverall kan je een keuze maken uit tal van verschillende merken. Het gaat hierbij om namen zoals Blaklader, Dassy, Dickies, HLM, Mascot evenals Portwest en Snickers. Al deze verschillende merken staan er om bekend een uitstekende kwaliteit te garanderen en dat ook nog eens tegen een bijzonder toegankelijk prijskaartje. Wist je bovendien dat het mogelijk is om jouw schildersoveralls te laten bedrukken of borduren? Op deze manier geef je ze een extra persoonlijke of professionele twist mee. Ook dit is zonder twijfel een uitstekende reden om er voor te kiezen om jouw nieuwe schildersoveralls hier bij ons te bestellen!

Schildersoveralls met verschillende eigenschappen

Bij het kopen van een nieuwe schildersoverall is het altijd een vereiste om rekening te houden met enkele bijzondere eigenschappen. Is deze bijvoorbeeld voorzien van een kniezak? Of is er een hamerlus aanwezig en is ze reflecterend? Ook andere eventuele voorzieningen zoals bijvoorbeeld een D-ring en / of een duimstokzak zijn het waard om rekening mee te houden. Hoe dan ook, welke eisen jij ook mag verbinden aan de schildersoveralls die je wenst te kopen, het is probleemloos mogelijk hier bij Proforto!