Lasschoenen Emma

Lasschoenen Emma zijn ideaal als je laswerkzaamheden moet uitvoeren. Je wilt immers niet dat je gewond raakt door rondspattende vonken. Behalve met beschermende kleding regel je dat ook door goede veiligheidsschoenen te dragen. Bij Proforto vind je deze schoenen. Je kunt ze direct online bestellen. Je order wordt meteen verwerkt en heb je de volgende werkdag al in huis.

Lees meer
3 resultaten

De kenmerken van Lasschoenen Emma

Emma lasschoenen hebben de veiligheidsklasse S3. Dat betekent dat ze aan meerdere eisen voldoen. De schoenen zijn waterdicht en hebben een beschermende stalen zool en neus. Hierdoor zijn je voeten optimaal beschermd als je gaat lassen. Vonken kunnen niet in de schoenen doordringen en ook als je in een vonkenregen terechtkomt en er met je voet in stapt zal dit zonder gevolgen blijven. De lasschoenen zijn hoog zodat ze goed aansluiten op een lasbroek of lasoverall. Zo wordt voorkomen dat vonken tegen je enkels aan spatten waardoor je alsnog gewond kunt raken.

Lasschoenen Emma voor veilig werken tijdens het lassen

Als je lasschoenen van Emma draagt weet je zeker dat je onder alle omstandigheden veilig kunt werken. Deze schoenen beschermen je niet alleen tijdens het lassen maar ook bij andere werkzaamheden waar voetletsel aan de orde kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan iets zwaars of scherps op je voeten terecht kan komen. Voetletsel is vaak zeer ernstig en kan voor blijvende schade zorgen waardoor je misschien niet meer kunt werken. Daarom is het ook voor werkgevers heel belangrijk om hun medewerkers te laten werken met de juiste veiligheidsschoenen. Niet alleen tijdens het lassen zijn goede werkschoenen heel belangrijk.

Combineer lasschoenen Emma met veilige laskleding

Bij Proforto vind je niet alleen lasschoenen van Emma maar ook een ruim assortiment laskleding. Je kunt kiezen voor een lasjas in combinatie met een lasbroek. Maar ook een lasoverall, gemaakt van vlamvertragend materiaal, is heel praktisch. Deze kun je prima combineren met lasschoenen. De overall trek je aan over je kleding, je hoeft je dus niet om te kleden maar kunt meteen aan de slag. Draag altijd een lashelm of lasbril en oordopjes of andere gehoorbescherming. Op die manier is lassen veilig en is het risico op verwondingen of gehoor- of oogschade beperkt tot het minimum.

Lasschoenen Emma kopen bij Proforto

Ben je op zoek naar lasschoenen van Emma dan bestel je die natuurlijk bij Proforto, de grootste online leverancier van veiligheidsschoenen en bedrijfskleding. Je kunt de schoenen direct online bestellen. Let er daarbij op dat je de juiste maat selecteert. Wil je advies over het kopen van lasschoenen dan kun je daarvoor contact opnemen met de klantenservice. Dat kan heel gemakkelijk via de online chat. Een medewerker helpt je graag bij het maken van een goede keuze.