chat

Boerenjassen

Een echte stoere boerenjas, die koop je natuurlijk bij Proforto. Werk je in de agrarische sector? Dan vind je bij ons de juiste werkkleding voor jou. We zijn niet voor niets de grootste leverancier van bedrijfskleding online. Maak je keuze uit ons uitgebreide assortiment boerenjassen en bestel direct online. Bij Proforto profiteer je van snelle levering, gratis verzending en gratis retourneren.

Lees meer

3 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

3 resultaten

Filter

In welke boerenjas werk jij het prettigst?

Een boerenjas kan veel gezichten hebben. Je kunt kiezen voor een ouderwetse maar degelijke stofjas, maar ook voor een hip softshell jack. Het hangt er maar net van af waarin jij je het prettigst voelt. Let bij het maken van je keuze op het materiaal waarvan de jas gemaakt is zodat je een juiste keuze maakt voor de omstandigheden waaronder je de jas draagt. Loop je bijvoorbeeld vaak buiten als het regent dan is het wel fijn als je een doorwerkjas draagt die goed beschermt tegen regen en kou.

Een boerenjas laten bedrukken

Wil je een boerenjas met logo? Dat kunnen we voor je regelen bij Proforto. Je kunt een bedrijfslogo op de jas laten zetten, maar natuurlijk ook een pakkende tekst naar eigen ontwerp. Een logo kan op de rug maar ook op de borst of de mouwen worden aangebracht. Je kunt je voorkeur daarvoor aangeven als je je order doorgeeft. Het digitale bestand met het logo stuur je meteen mee. We beoordelen dit vooraf op bruikbaarheid en als alles in orde is maken we een proefdruk. Die krijg je per e-mail toegestuurd. Beoordeel deze grondig, want als je akkoord gaat dan wordt de kleding conform dit voorbeeld bedrukt. Vervolgens ontvang je je order zo snel mogelijk thuis.

Welk merk boerenjas gaat het worden?

Shoppen voor een boerenjas bij Proforto geeft je als groot voordeel dat je kunt kiezen uit verschillende merken. We hebben boerenjassen van merken als Jobman, Mascot, Portwest en nog talloze andere merken. Er is dus volop keuze. Je kunt een jas kiezen die precies past bij jouw wensen. Vergeet niet om de specifieke kenmerken te lezen op de productpagina. Bij het bestellen is het natuurlijk belangrijk om de juiste maat te kiezen en eventueel de gewenste kleur. Het voordeel van online shoppen is dat je alle boerenjassen gemakkelijk kunt vergelijken en op je gemak een keus kunt maken.

Bestel jouw boerenjas nu direct online

Een boerenjas bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. Of je nu een jas voor jezelf nodig hebt of je wilt er meerdere bestellen voor de medewerkers op je bedrijf, je kunt altijd rekenen op de prima service van Proforto. Wil je je boerenjas laten bedrukken of borduren en heb je hier nog vragen over? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Via de online chat op de website bereik je direct één van onze medewerkers. Deze kan je direct helpen met deskundig advies.