Werkkleding Wegwerker - Fristads Kansas

Kleding voor wegwerkers

Ben jij in weer en wind bezig met wegwerkzaamheden en wegenbouw? Dan is het, met name 's nachts of in slecht weer, belangrijk dat je reflecterende kleding draagt. In Nederland moet kleding voor wegwerkers voldoen aan de EN ISO 20471 norm met daar bovenop nog de Rijkswaterstaateis (RWS) toegevoegd. Hierbij moeten twee verticale banden over de schouders en rug en een reflecterende band aan de zijkant van de kleding toegevoegd zijn aan de kleding. Voor wegwerkers moet de signalisatiekleding in high-visibility geel of high-visibility oranje zijn. Reflectiekleding komt in allerlei soorten, zo zijn er bijvoorbeeld reflecterende jassen en reflecterende broeken. De high-visibility kleding bij Proforto is verkrijgbaar in modellen geschikt voor zowel koude als warmere temperaturen.

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Fristads Kansas: het grootste assortiment werkkleding van zware kwaliteit koop je online bij Proforto.nl!

Fristads Kansas heeft een gezamenlijke ervaring van 170 jaar. Ze zijn een van de grootste producenten van werkkleding van zware kwaliteit. Zij leggen bij het ontwerpen van de werkkleding de focus op de werkers en de werkomgeving. Fristads Kansas is van mening dat je lichaam het belangrijkste werktuig is. Daarom is de werkkleding functioneel, veilig en beschermend op de juiste plekken. Ook is het comfort van de werkkleding heel belangrijk, je moet er natuurlijk goed in kunnen bewegen. Fristads Kansas zorgt ervoor dat iedere werker beter kan presteren.

De producten van Fristads Kansas zijn gecertificeerd en voldoen aan de strikte veiligheidseisen van de industrie.

 

Ademen, isoleren en beschermen

Dit zijn de kernwaarden van de Fristads Kansas producten, zij werken dan ook met het drie lagen systeem. Door de werkkleding van Fristads Kansas te combineren ben je optimaal beschermd tegen elke werksituatie. Door de producten van Fristads Kansas te combineren ben je uitstekend voorbereid op jouw werksituatie.
 

1. Eerste laag

De basislaag is geschikt om droog, warm en comfortabel te blijven. De onderkleding is vochtabsorberend en gemaakt van synthetische materialen. Het opgevangen vocht word via de tweede en derde laag kleding verdampt.


2. Tweede laag

De tweede laag is de isolatielaag die meer warmte geeft. Door drie lagen te dragen worden er lucht gevormd in het materiaal en tussen de kledingstukken. Door een tweede laag te dragen wordt het verlies in warmte beperkt.


3. Derde laag

De derde laag beschermt je tegen regen, wind en sneeuw maar zorgt er wel voor dat de transpiratie naar buiten kan.