Werkkleding Wegwerker - Dickies werkkleding

Kleding voor wegwerkers

Ben jij in weer en wind bezig met wegwerkzaamheden en wegenbouw? Dan is het, met name 's nachts of in slecht weer, belangrijk dat je reflecterende kleding draagt. In Nederland moet kleding voor wegwerkers voldoen aan de EN ISO 20471 norm met daar bovenop nog de Rijkswaterstaateis (RWS) toegevoegd. Hierbij moeten twee verticale banden over de schouders en rug en een reflecterende band aan de zijkant van de kleding toegevoegd zijn aan de kleding. Voor wegwerkers moet de signalisatiekleding in high-visibility geel of high-visibility oranje zijn. Reflectiekleding komt in allerlei soorten, zo zijn er bijvoorbeeld reflecterende jassen en reflecterende broeken. De high-visibility kleding bij Proforto is verkrijgbaar in modellen geschikt voor zowel koude als warmere temperaturen.

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Dickies: De juiste combinatie van stijl en bescherming

Dickies is het grootste particuliere werkkleding bedrijf in de wereld. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1922 is Dickies een merk geworden dat wereldwijd bekend is door te luisteren naar de behoefte van de klant en door constant bezig te zijn met innovatie en verbetering van de producten. Ruim 90 jaar ervaring heeft er voor gezorgd dat de werkkleding en accessoires van Dickies niet alleen van hoge kwaliteit zijn, maar ook zeer duurzaam en functioneel. Verder heeft Dickies ook een zeer groot en breed assortiment met verschillende lijnen en producten voor bijna elke werksituatie. Het merk staat voor een juiste combinatie van stijl en bescherming voor zowel man als vrouw.


Dickies 22 online kopen

De 22 lijn is een hoogwaardige lijn van werkkleding bestaande uit stijlvolle kleding die gemaakt is voor de moderne arbeider. Deze lijn is ontwikkeld om kleding te leveren die geschikt is om in te werken in verschillende soorten weersomstandigheden. Door dat de werkjassen, bodywarmers, werkbroeken en t-shirts van zeer hoge kwaliteit zijn, zet de 22 kledinglijn een hoge standaard voor werkkleding.


Industry online kopen

De kwaliteiten die van Dickies een wereldwijde merknaam hebben gemaakt zijn duidelijk terug te vinden in de Industry lijn. Deze lijn is speciaal ontwikkeld in samenwerking met distributeurs en klanten om er voor te zorgen dat de kleding voldoet aan de hoge eisen van de hedendaagse hardwerkende beroepsbevolking. De kleding heeft een perfecte pasvorm en heeft een breed maatbereik.


Dickies High Visibility online kopen

Dickies heeft een uitgebreid assortiment van Hoge zichtbaarheidskleding. De kleding is beschikbaar in verschillende stijlen en stoffen. Alle hoge zichtbaarheidskleding die ontworpen is voor werkzaamheden op of langs de weg voldoet aan alle Europese veiligheidsvoorschriften. De EN-471 normering varieert van klassen 1 tot en met 3.