Werkkleding Timmerman - Blåkläder

Kleding voor timmermannen

De belangrijkste eigenschap aan timmermanskleding is het hebben van veel zakken om gereedschap in mee te kunnen dragen. Zo hebben bijvoorbeeld deze Fristads werkbroeken en overalls een speciale lus voor een timmermansmes. Heb je nou zelfs aan alle opbergzakken in je werkbroek of overall niet genoeg? Dan is een gereedschapsriem van Snickers speciaal voor timmermannen voor jou ideaal. Heb je nou een gevaarlijke klus bijvoorbeeld op hoogte of ergens waar objecten naar beneden kunnen vallen? Dan raden wij je aan om een veiligheidshelm aan te schaffen. Verder raden wij je aan om werkschoenen met een veiligheidsneus aan te schaffen. Als je veel en langdurig met zaagsel werkt kan het zijn dat je ademhalingsbescherming zoals een stofmasker nodig hebt. Daarnaast kunnen werkhandschoenen je helpen om beter grip te hebben en je te beschermen tegen splinters, andere scherpe objecten of zelfs koude weersomstandigheden.

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Blåkläder: duurzame en functionele werkkleding online kopen bij Proforto.nl!

Het Zweedse merk Blåkläder maakt sinds 1959 duurzame en functionele werkkleding. Zij hebben een sterke naam opgebouwd in de afgelopen 50 jaar door het ontwerpen en produceren van werkkleding. Dit hebben ze bereikt door hard werken en een sterke visie voor de lange termijn. Ook zijn ze een ijzersterk familiebedrijf en hebben al meer dan 20 jaar een "triple A gold" waardering.

De visie van Blåkläder is om wereldwijd toonaangevend te zijn op het gebied van hoogwaardige en functionele werkkleding, werkhandschoenen en werkschoenen.

Blåkläder is en blijft een groeiend bedrijf op de markt van werkkleding. Zij zijn een toonaangevende ontwerper, fabrikant en leverancier en willen dit ook blijven. Dit doen ze door te werken met eigen fabrieken en een eigen logistieke organisatie.
 

Veilig & functioneel gekleed zijn en er goedkoop goed uitzien.

Door het ontwikkelen van de Blåkläder producten, proberen ze het dagelijkse werkleven veiliger en beter gekleed uit te laten zien. Ook het comfort en pasvorm is heel belangrijk. Goed gekleed, veilig en netjes, binnen en buiten. Ook het werkschoenen assortiment van Blåkläder is uitermate veilig en functioneel. Zo ben je optimaal beschermd met de verschillende veiligheidsklassen (S1, S2 en S3). Je kunt bij Proforto.nl selecteren op verschillende eigenschappen.
 

Ben je op zoek naar kwalitatieve, functionele en veilige werkkleding en werkschoenen, dan ben je bij Blåkläder aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment en kies het Blåkläder product dat bij jouw werksituatie past. Heb je vragen over de producten, pasvorm of maten? Dan kun je op werkdagen tussen 09:00 en 22:00 terecht bij onze klantenservice op 024 -7113346.