Werkkleding Schilder - Snickers

Kleding voor schilders

Schilders willen graag werken in kleding waarop verfvlekken niet opvallen, en waarbij uitwasbare verf gemakkelijk uit de kleding gaat. De schilderskleding die wij verkopen is hier natuurlijk op afgestemd. De kleding is van katoen en polyester, en is dus erg stevig, maar biedt wel genoeg bewegingsvrijheid. De meeste materialen van deze kleding zijn gecertificeerd volgens Oko-Tex 100. In ons assortiment is voldoende witte schilderskleding te vinden, waaronder schildersbroeken, schildersjassen en schildersoveralls vallen. Ons assortiment is afgestemd op de verschillende seizoenen, zo komen onze schildersbroeken in zowel korte, driekwart als lange modellen en onze schildersjassen ook als winterjassen.

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

Snickers werkkleding voor kundige vakmensen!

Snickers werkkleding is ontstaan vanuit het ongenoegen van elektricien Matti Viio in 1975. De werkkleding die hij moest dragen voor zijn werk, was gewoon niet goed genoeg en voldeed niet aan de eisen. Dit had hij al meerdere malen doorgegeven maar er werd niks aan gedaan. Dus is hij zijn eigen werkkleding gaan ontwerpen als protest tegen de markt van de werkkleding op dat moment. Zo is Snickers Workwear ontstaan!

Dit veroorzaakte een revolutie op het gebied van werkkleding want hij zorgde er voor dat de werkkleding aan de eisen voldeed. Vakmensen waren op zoek naar veilige, beschermende en functionele werkkleding en die was er nu in de vorm van Snickers Workwear.

Snickers Workwear online kopen bij Proforto.nl

Snickers Workwear is nu een van de grootse merken in Europa op het gebied van werkkleding. Ze bieden geavanceerde werkkleding voor werkmensen die veilig, beschermend en functioneel zijn. Ze streven er naar met comfort, duurzaamheid, bescherming en geavanceerd design de grenzen op het gebied van werkkleding te verleggen. Zo wordt het professionele leven van hardwerkende mensen veiliger en productiever. Snickers weet wat er nodig is om professionele werkkleding te ontwerpen voor elke werksituatie.

Heb je vragen over de producten van Snickers Workwear dan kun je terecht bij onze klantenservice. Die zijn te bereiken tussen 09:00 en 22:00 op werkdagen op 024-71133246 en op klantenservice@proforto.nl. Voor Snickers Workwear producten ben je bij Proforto.nl aan het juiste adres voor een ruim assortiment.