Werkkleding Loodgieter - Mapa

Kleding voor loodgieters

Voor loodgieters adviseren wij werkbroeken waarin genoeg zakken zitten om spullen in op te kunnen bergen. Het kan immers erg vervelend zijn om vanuit ongemakkelijke locaties, zoals onder een gootsteen, in een gereedschapskist te moeten grijpen. Je spullen bij de hand hebben is daarom erg handig! Voor een loodgieter zijn S2 werkschoenen of in ieder geval werkschoenen met een verhoogde waterafstotendheid zeer geschikt. Als je vaak vieze klussen hebt, zijn waterafstotende werkhandschoenen ook echt een must. Heb je nog vragen over loodgieterskleding? Neem dan contact op met onze klantenservice via 024-7113346 tussen 09.00 en 22.00 uur op werkdagen.

Er staan helaas nog geen producten in deze categorie.
Probeer uw product te zoeken in de zoekbalk bovenaan de pagina.

Mapa: beschermende en veilige werkhandschoenen online kopen bij Proforto.nl

Mapa vindt het belangrijk om het welzijn van werknemers te beschermen te zorgen dat ze werken in een veilige, schone, gezonde omgeving. Vanuit deze gedachte heeft Mapa zich ontwikkeld tot marktleider in beschermde handschoenen van zeer hoge kwaliteit. Dankzij innovatie en nieuwe technieken blijft Mapa zichzelf en zijn producten ontwikkelen en verbeteren. Het merk probeert zijn klant te begrijpen door de markt uitgebreid te onderzoeken en de producten te testen zodat hun aanbod aansluit op de vraag van de eindgebruikers.

Mapa levert onder andere handschoenen om te werken met agressieve vloeistoffen, de visserij en handschoenen met een hoge bescherming tegen snijden en schuren. De handschoenen van Mapa zijn van soepele materialen met veel bewegingsvrijheid wat het prettig maakt om met deze handschoenen te werken. Voor iedere branche is er wel een geschikte handschoen die je tijdens het werk beschermt tegen chemische stoffen, apparaten en een goede houvast biedt. Oftewel Mapa levert handschoenen voor verschillende situaties!