Werkkleding Boswachter - Dassy werkkleding

Kleding voor boswachters

Als boswachter heb je veel te maken met het lopen op verschillende ondergronden, daarom zijn laarzen hier ideaal. Deze zorgen ervoor dat je geen natte voeten zult krijgen als je iets wegzakt in de modder, of als het regent. Boswachterskleding is idealiter in neutrale kleuren, zoals donkergroen, bruin, beige of andere donkere kleuren, zodat de dieren niet afgeschrikt worden door jouw aanwezigheid. Waterafstotende jassen of zelfs regenkleding zijn voor boswachters erg geschikt, aangezien het weer in Nederland onvoorspelbaar is en regen iets is dat hier veel voorkomt. Als jouw werkzaamheden zich buiten bevinden, wat natuurlijk als boswachter het geval is, wil je niet doorweekt thuis komen! Ook bodywarmers worden veel gedragen door boswachters, omdat deze de romp warm kunnen houden, maar de bewegingsvrijheid niet belemmeren en zeer geschikt zijn als het wat kouder is, maar nog geen winter. Heb je nog vragen over boswachterskleding? Neem dan contact op met onze klantenservice via 024-7113346 tussen 09.00 en 22.00 uur op werkdagen.

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Dassy werkkleding: kwaliteitsbewust, goedkoop en professioneel

Dassy Europe bestaat pas sinds 2007 maar maakt deel uit van een spin-off van een textielgroep met 40 jaar ervaring in werkkleding. Zo is dit jonge en frisse merk voor werkkleding ondersteund door jaren ervaring. In slechts drie jaar wisten ze als nieuw merk naamsbekendheid te generen binnen de markt van de werkkleding. Zo zijn ze nu een van de grote merken op het gebied van professionele werkkleding.


Zoals bij alle andere werkkleding bij Proforto.nl, is ook de werkkleding van Dassy van hoge kwaliteit en comfort. Zij bieden werkkleding aan in verschillende stoffen en materialen. Aan alle aspecten van Dassy worden hoge kwaliteitseisen gesteld. Van de stoffen tot de ritsen tot zelfs de knopen. Zij werken met Cordura®, 3M®, KROKO®, YKK® en Teflon®.
 

Dassy werkkleding voor professionals online kopen

De werkkleding van Dassy is speciaal gericht op de professionelen uit de bouw, wegenbouw en logistiek. De kleding is zo ontworpen dat er een complete sets gemaakt kunnen worden. Een broek met jas, fleece of t-shirt en dat allemaal in de kleuren die bij jouw bedrijf of behoefte passen. Zo is er speciale vlamvertragende kleding, winddichte kleding en waterafstotende kleding. Maar ook kleding met hoge zichtbaarheid, hamerlussen en kniezakken  

Bij Proforto.nl hebben we een ruim assortiment aan DASSY werkkleding. Zo hebben we voor elke situatie een passend DASSY kledingstuk en kun je goed voorbereid aan het werk, of je nu in de bouw, wegenbouw of logistiek werkt.

 
Het assortiment van Dassy wordt continu uitgebreid en verbeterd, wij zorgen dan ook dat wij mee blijven verbeteren. Proforto.nl zorgt ervoor dat alle Dassy werkkleding op de website staat en dat wij over alle informatie beschikken. Mocht je dus vragen hebben over DASSY dan kun je bij onze klantenservice terecht. Zij zullen je verder helpen en zorgen dat jouw Dassy kledingstuk perfect bij je wensen aansluit. Onze klantenservice is op werkdagen tussen 09:00 en 22:00 bereikbaar op 024-7113346.